WK kwalificatie: Oranje gaat voor foutloze kwalificatie tegen Estland

Bron: www.nieuwslog.nl

Met zes duels achter de rug staat ‘ons’ Nederlands elftal nu een uitwedstrijd in Estland te wachten. In veel opzichten moet dit een wedstrijd zijn, die voor Oranje niet al te moeilijk zou moeten zijn. Alle zes wedstrijden werden immers al gewonnen en de voorsprong op de nummer 2 in Groep D, Hongarije, bedraagt liefst zeven punten. Er is dus weinig reden om aan te nemen dat er druk ligt op de ploeg van Louis van Gaal. Kan het Nederlands Elftal haar tot nu toe foutloze status in de kwalificatie voortzetten in Estland?

Wat voor een tegenstander is Estland?

Met zes punten uit zes duels staat de opponent van het Nederlands elftal momenteel vijfde in de poule. Alleen Andorra, dat nog niet wist te scoren en bovendien geen punt behaald heeft, staat lager geklasseerd. De ploeg van bondscoach Tarmo Rüütli heeft dan ook een zware tegenstander aan het Nederlands Elftal. Bij hen ontbreken tenslotte grote namen als Robin van Persie, Wesley Sneijder en Arjen Robben.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/55039-wk-kwalificatie-oranje-gaat-voor-foutloze-kwalificatie-tegen-estland/

Gegevens