Premier League: Vanavond topper Manchester United – Chelsea

Bron: www.nieuwslog.nl

Vanavond wordt in de Premier League de topper Manchester United – Chelsea gespeeld. Beide teams worden gezien als kanshebber om de Premier League te winnen, en beide teams zijn goed in vorm, dus het belooft een ware kraker te worden.

De wedstrijd tussen de nummer 1 en nummer 3 van vorig seizoen belooft een spannende wedstrijd te worden, waarbij Manchester United gezien wordt als de favoriet. Chelsea mag op dit moment wel aan de leiding gaan in de Premier League maar Man U heeft slechts één wedstrijd gespeeld, terwijl Chelsea al twee wedstrijden speelde.

Momenteel zijn de odds 1 : 2.35 voor Man U, en Chelsea staat genoteerd op 1 : 3.15. Een gelijkspel staat genoteerd op 1 : 3.35. Aan deze noteringen is duidelijk af te lezen dat Manchester United wel de favoriet is voor de wedstrijd, maar dat de krachtsverhoudingen dicht bij elkaar liggen.

Robin van Persie is ook dit seizoen in topvorm, en Unibet verwacht dan ook dat de kans groot is dat hij tijdens deze topper een goal zal scoren. De weddenschap “Van Persie maakt een goal” staat genoteerd op 1 : 2.06. Geen enkele andere speler heeft zo’n lage notering op een “maakt een goal”-weddenschap.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/54920-premier-league-vanavond-topper-manchester-united-chelsea/