Kvaratskhelia; ‘de beste dribbelaar van Rusland’ is nog altijd in beeld bij Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is nog altijd gecharmeerd van Khvicha Kvaratskhelia. Enkele maanden na de eerste berichten over de belangstelling van Ajax voor de twintigjarige linksbuiten van Rubin Kazan, verzekert journalist Andro Kheladze in gesprek met Italiaanse media dat de avances vanuit Nederland het meest concreet zijn. De Georgisch international staat daarnaast in de belangstellng van AC Milan, Borussia Mönchengladbach en Leeds United.

Kheladze omschrijft Kvaratskhelia, in Russische media vaak alleen aangeduid met zijn voornaam, als ‘de beste dribbelaar van Rusland’. “Hij is ook uitgeroepen tot Talent van het Jaar. Hij is fantastisch in één-tegen-één-situaties, heeft een goed schot en bereidt veel andere doelpunten voor. Zijn beste positie is aan de linkerkant van de aanval, maar hij kan ook op rechts spelen. Hij heeft een X-factor: hij kan iets creëren vanuit het niets.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/08/11/kvaratskhelia-de-beste-dribbelaar-van-rusland-is-nog-altijd-in-beeld-bij-ajax/