Jong Ajax sluit seizoen af met 1-2 winst op Telstar

Jong Ajax heeft het seizoen afgesloten met een overwinning want woensdagavond werd Telstar met 1-2 verslagen. Voor beide ploegen stond er niets meer op het spel behalve de eer en dat was gedurende de eerste helft te zien. Echter wist Jong Ajax vlak voor rust toch de 0-1 te scoren via Van Axel Dongen. Na de thee was het Brinkhorst die voor de thuisploeg de gelijkmaker wist te scoren maar Jong Ajax liet zich niet kennen en tien minuten later scoorde Van Gelderen de 1-2. Doelman Reiziger wist daarna de gelijkmaker te voorkomen en zo sloot Jong Ajax een wisselvallig seizoen toch nog af met een overwinning.

Opstelling Jong Ajax: Reiziger, Van Gelderen, Kasanwirjo, Llansana (61. Musampa), Douglas, Regeer (46. Yah), Warmerdam, Fitz-Jim (88. Hlynsson), Martha, Rasmussen (61. De Waal), Van Axel Dongen (61. Giovanni)

Bron: Ajax.nl