Ajax in vergevorderd stadium met Gravenberch

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax en Ryan Gravenberch lijken elkaar te gaan vinden als het gaat om een contractverlenging in Amsterdam. De middenvelder, die op 16 mei achttien jaar wordt, zou in een vergevorderd stadium zijn over een nieuwe verbintenis.

Het huidige contract van Gravenberch bij Ajax loopt nog tot de zomer van 2021. Beide partijen spraken in de afgelopen maanden al wel uit met elkaar door te willen en zaakwaarnemer Mino Raiola doet daar momenteel zijn best voor. De jonge Gravenberch tekende in de zomer van 2018 zijn eerste contract in Amsterdam. Het betrof toen een jeugdcontract van drie jaar.

Voor Gravenberch ligt nu een profcontract klaar als alles goed gaat. Het talent speelt al van jongs af aan in de jeugdopleiding van Ajax en maakte op 23 september 2018 tijdens PSV - Ajax als jongste debutant ooit zijn debuut voor de club. Na een periode bij Jong Ajax brak Gravenberch het inmiddels afgelopen seizoen definitief door in de hoofdmacht. Hij speelde in het seizoen 2019/2020 in totaal twaalf wedstrijden voor Ajax 1, waarin hij drie keer scoorde.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/131478/ajax-in-vergevorderd-stadium-met-gravenberch

Gegevens

Clubs: PSV, AFC Ajax
Zaakwaarnemers: Mino Raiola