‘Bod van Ajax van zeven miljoen euro op Besiktas middenvelder Toköz geweigerd’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax zou een bod van ongeveer zeven miljoen euro hebben uitgebracht op Dorukhan Toköz, een 23-jarige middenvelder van Besiktas, zo meldt Fatih Dogan, een Turkse journalist annex analist die onder meer werkzaamheden verricht voor Sabah en TRT Spor. Dogan claimt dat het bod echter niet serieus wordt genomen door Besiktas. “Ze denken er op dit moment absoluut niet aan om hem te verkopen. Sterker nog, ze hebben Ajax verteld: jullie hebben zelf de nodige goede spelers, we zouden wel wat van jullie willen kopen. Maar het bod is nog altijd aanhangig”, stelt Dogan.

Toköz speelt sinds afgelopen zomer voor Besiktas, dat destijds ongeveer 100.000 euro betaalde aan Eskisehirspor voor de Turkse middenvelder. Toköz speelde dit seizoen twintig competitiewedstrijden voor Besiktas, waarvan negentien als basisspeler, en was daarin goed voor drie doelpunten en vier assists. Hij maakte afgelopen maart zijn interlanddebuut voor Turkije en staat inmiddels op twee interlands.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/05/23/bod-van-ajax-van-zeven-miljoen-euro-op-besiktas-middenvelder-tokoz-geweigerd/

Gegevens

Onderwerpen: Doelpunt
Tags: Nieuws