Tadic: “We moeten heel erg trots zijn dat we onderdeel zijn van deze club”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Dusan Tadic was onder de indruk van de massale opkomst van de Ajacieden op het Museumplein donderdagmiddag. De Serviër genoot enorm van de huldiging, zo laat hij weten aan het AD. “De fans geven ons energie en we moeten hen energie teruggeven. Het was erg mooi en ik wil iedereen bedanken die is gekomen. Het was echt geweldig. Het hele jaar hebben ze ons gesteund, dat is gewoon fantastisch.”

“We moeten heel erg trots zijn dat we onderdeel zijn van deze club”, vervolgt Tadic. “Het is geweldig om dit mee te maken. Dit kun je niet beschrijven. Dit zal voor altijd in je geheugen blijven. Voor dit soort momenten leef je. We moesten de schaal pakken en we hebben de schaal gepakt.”

Carel Eiting

Ook Carel Eiting genoot van de meer dan honderd duizend aanwezige Ajacieden. “De massale opkomst en iedereen die voor Appie zong en begon te juichen, dat was heel speciaal. Toen we woensdag de wedstrijd winnen dan ben je daarna met een kleine groep in de kleedkamer en bij het uitvak. Dan weet je niet écht wat er los komt. En dan zie je deze opkomst, dat is ongelofelijk.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/tadic-we-moeten-heel-erg-trots-zijn-dat-we-onderdeel-zijn-van-deze-club/

Gegevens

Onderwerpen: De Meer, Museumplein
Clubs: AFC Ajax