Van de Beek: “Je eigen naam horen blijft heel bijzonder”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Donny van de Beek is zeer blij met zijn eerste prijs met Ajax. De middenvelder zag de bekerfinale dan ook zeker niet als ‘tussendoortje’. “We hebben het uiteindelijk goed uitgespeeld en niet heel lastig gehad. We scoorden een paar goede goals en ik denk dat de wedstrijd al met al prima was”, laat hij weten aan AT5.

“Iedereen weet dat er komende week weer iets hee belangrijks op het spel staat, dus het feestje zal nu niet heel groot zijn”, vervolgt de Ajacied. “Dit was zeker geen tussendoortje. We hebben nu een prijs. Voor mij is dit mijn eerste prijs met Ajax, dus daar ben ik heel blij mee en geeft ons alleen maar een boost. Maar we zijn nog niet tevreden, dat mag duidelijk zijn.”

De sfeer in De Kuip was uitstekend. Tijdens de wedstrijd werd Van de Beek, zoals bijna elk duel, toegezongen door alle Ajacieden op de tribune. “Het was een hele mooie sfeer weer vandaag. Van beide kanten trouwens. En ja, als je dan je eigen naam hoort, dat is iets wat altijd bijzonder blijft. Dat went nooit. Dat is gewoon heel mooi. (…) ’Dit is mijn club’ blijft altijd een mooi liedje. Veel jongens zongen ook mee, dus dat was mooi.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/van-de-beek-je-eigen-naam-horen-blijft-heel-bijzonder/

Gegevens

Onderwerpen: AT5, Doelpunt, KNVB Beker
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax