Genoa brengt Juventus eerste competitienederlaag toe

Aangezien over een kleine maand het tweeluik met Juventus op de planning staat, volgen we de prestaties van de Italianen vanaf nu op de voet.

Juventus ging op bezoek bij Genoa met 2-0 onderuit. Het was pas de eerste nederlaag in 28 competitieduels dit seizoen. Daar moet wel bij gezegd worden dat de Oude Dame niet met de sterkste 11 speelde. Cristiano Ronaldo, Giorgio Chiellini, Blaise Matuidi en eerste keeper Wojciech Szczesny kregen allemaal rust .

Met Mandzukic en Dybala voorin, stond er overigens nog steeds geen onverdienstelijk elftal. Dybala dacht zijn ploeg in de tweede helft zelfs nog op voorsprong te zetten, maar zijn goal werd afgekeurd door de VAR.  Goals van Sturaro en Pandev deden Juventus vervolgens de das om.

Het bericht Genoa brengt Juventus eerste competitienederlaag toe verscheen eerst op Ajax1.nl.