Ten Hag geïrriteerd: 'Andere wedstrijd gezien'

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft ietwat geïrriteerd gereageerd op de stelling dat Ajax in de eerste helft tegen AEK Athene (3-0) minder speelde dan in de tweede helft. Volgens de oefenmeester speelde zijn elftal ook voor rust al een goede wedstrijd, zo vertelt hij in gesprek met Ziggo Sport.

Na een 0-0 ruststand liep Ajax in de tweede helft uit naar een 3-0 zege. De vraag is dan ook: hoe is het verschil tussen beide helften te verklaren? 'Hoe kom je daar nou bij?', vraagt Ten Hag zich af. 'Dan heb ik een andere wedstrijd gezien. Ik vond ons in de eerste helft ook al heel goed spelen. Natuurlijk kan het beter, maar de tegenstander staat heel gesloten', vervolgt Ten Hag, die even wordt onderbroken. 'Laat me nou even uitpraten. Hoe kan je nou zeggen dat wij in de eerste helft niet goed spelen? Je impliceert dat de eerste helft niet goed was.'