Blind is op zijn hoede: “Het is zeker nog niet gespeeld”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Daley Blind schoof maandagmiddag naast Erik ten Hag aan bij de persconferentie voorafgaand aan Dinamo Kiev-Ajax. De verdediger is op zijn hoede voor de Oekraïnsche ploeg. “Het is goed om van je eigen krachten uit te gaan, maar het is zeker nog niet gespeeld”, begint hij.

Lastige wedstrijd

“We hebben vorige week al gezien hoe gevaarlijk ze kunnen zijn”, vervolgt de Ajacied. “Het zal een heel lastige wedstrijd worden, zeker als hun fans achter de ploeg gaan staan. We kennen hun sterke punten, daar moeten we op anticiperen. Maar we zullen op ons best moeten zijn als we de Champions League willen halen.”

Ten Hag

Erik ten Hag liet op de persconferentie weten dat Ajax zoals altijd zal proberen te gaan voetballen. “We houden vast aan onze eigen stijl, onze eigen identiteit. Daar zijn we goed in, daarin hebben we automatismen en vastigheden. Hoe zwaarder de weerstand, hoe moeilijker dat is. Daarin zit ‘m dinsdag de uitdaging, we hebben er zin in. We moeten moedig zijn in balbezit, maar ook als we moeten verdedigen. We willen ver van onze eigen goal blijven. Als je wordt teruggedrongen, moet je goed verdedigen, maar dat is niet onze intentie.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/blind-is-op-zijn-hoede-het-is-zeker-nog-niet-gespeeld/