De Jong: “Onder ons niveau gespeeld vandaag”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Frenkie de Jong baalt van het 0-0 gelijkspel tegen FC Utrecht. Het 20-jarige talent wil het veld niet als excuus gebruiken voor het mindere spel van de Amsterdammers. “Het veld was zeker niet goed. Het heeft ook niet in ons voordeel gewerkt, maar dat mag geen excuus zijn. We hadden hier gewoon moeten winnen. 0-0 is een slecht resultaat voor ons. Ik vond dat we veel de tweede bal moesten spelen. We werden niet echt gevaarlijk. Dat heb je wel eens. We kregen wel wat kansjes, maar niet echt lekker uitgespeelde mogelijkheden. Dan moet je geluk hebben dat de bal erin gaat, maar dat gebeurde dus niet helaas”, vertelt hij in gesprek met FOX Sports.

“In de eerste helft was het voetballend niet goed genoeg en daardoor creëerden we veel te weinig. Tweede helft was iets beter, maar ook niet top”, vervolgt de middenvelder. “We hebben onder ons niveau gespeeld vandaag.”

Doordat PSV gisteravond won in Enschede is het gat met de Eindhovenaren nu zeven punten. “Ja, zeven punten is een aardig gat. We moeten nog tegen elkaar. Maar dan zullen we eerst al onze wedstrijden ook nog moeten winnen.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/dejong-onder-niveau-gespeeld-vandaag/