Broertje Nouri: “De leegte die hij thuis achterlaat is te groot”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Afgelopen juli ontving plotseling de familie van Abdelhak Nouri onheilspellende berichtjes, nadat de middenvelder in een oefenwedstrijd opeens in elkaar was gezakt. Donny van de Beek en teammanager Tjerk Smeets hebben de familie vervolgens continu op de hoogte gehouden.

‘Appie’s’ broer Mo Nouri vertelt aan De Telegraaf: “Donny – Abdelhaks beste vriend – heeft me vanaf het veld van minuut tot minuut op de hoogte gehouden. Hij was heel emotioneel, dus ik verstond hem niet goed. Ik wist dat het goed mis was, maar toch bleef ik denken: ‘Zo staat hij weer op en is alles weer goed’. Ik vroeg alleen of zijn hart klopte en of hij ademde. Die vraag werd met ‘ja’ beantwoord en dat stelde me gerust.”

De jongste broer van Abdelhak was op dat moment op vakantie in Turkije: “Het allermoeilijkste was dat ik zo ver weg zat. Ik voelde me machteloos en werd gek.” Mo hoorde later als eerste van de ernstige hersenschade bij Appie: “Omdat ik me volledig op de clubarts van Ajax focuste. Hij wilde niet in ons bijzijn bellen en liep naar de gang, maar hij merkte niet dat ik stiekem achter hem aan glipte.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/broertje-nouri-de-leegte-die-hij-thuis-achterlaat-is-te-groot/

Gegevens