Ajax Vrouwen uitgeschakeld in Europa

De Ajax Vrouwen zijn helaas uitgeschakeld in de Women's Champions League. Een 1-0 thuisoverwinning bleek niet voldoende. In en tegen Brescia werd het 2-0 voor de thuisploeg, waardoor de Italianen door zijn naar de volgende ronde.

De Ajax vrouwen hadden in de beginfase moeite om in het eigen spel te komen. Brescia zette vroeg druk, waardoor Ajax gedwongen werd de lange bal te hanteren. De Italianen drongen steeds meer aan en dat resulteerde na ongeveer een kwart wedstrijd in de 1-0. Een corner van Brescia vloog in een keer binnen, waardoor de stand over twee wedstrijden gelijk was getrokken. Na de 1-0 gingen de Ajax vrouwen natuurlijk opzoek naar de aansluitingstreffer. Naarmate de eerste helft vorderde kwamen er echter maar weinig kansen. Brescia en Ajax gingen dan ook me 1-0 de rust in.