Kippenvel op het Museumplein ondanks verlies finale

Bron: www.ajaxlife.nl

De pijn van de verloren finale ebt inmiddels een beetje weg, dus wordt steeds meer duidelijk dat we iets bijzonders hebben meegemaakt. De trots overheerst op dit moment. Trots die ook al de hele finaledag voelbaar was op het Museumplein, dat blijkt ook uit deze beelden. We krijgen er centimeters dik kippenvel van.

Voor de wedstrijd was er ook nog hoop, hoop op nog een prijs in de propvolle prijzenkast van Ajax. Toen die hoop weg was, bleef de trots dus over. Met deze jonge ploeg de finale halen van de Europa League is een heel knappe prestatie.

Natuurlijk hadden we meer gewild, maar dat zat er niet in. Niet op deze 24 mei. Ajax had topvorm nodig, maar die was er niet. Misschien dat het op een andere dag wel was gelukt, je weet het niet. Het geeft ook niet, het was een mooi seizoen.

Wat overblijft is het besef dat we ons weer hebben laten zien aan Europa. Ajax is weer Ajax. Dat wisten de 100.000 Ajacieden op het Museumplein ook. Dat is de grote winst van dit seizoen. En onthou: een betere club dan deze is er niet!

De video is gemaakt door Freshmen Media.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21898

Gegevens

Onderwerpen: Europa League, Museumplein
Clubs: AFC Ajax