Ajacieden opnieuw goud waard voor Oranje O15

Nederland O15 heeft opnieuw gewonnen van de leeftijdsgenoten van België. Eerder deze week wonnen de talenten met 2-1 van de Zuiderburen en ook vandaag stond die eindstand op het scorebord.

Sontje Hansen speelde een erg goede wedstrijd. Het Ajax-talent, dat eerder deze week in blessuretijd de winnende treffer scoorde, maakte al heel vroeg in het duel de openingstreffer. Na een mindere fase in de tweede helft scoorden de Belgen al snel de gelijkmaker. Enkele minuten later zette een andere Ajacied Oranje O15 weer op voorsprong. Dit keer was Neraysho Kasanwirjo trefzeker. Naast Hansen en Kasanwirjo kwamen er met Ki-Jana Hoever, Kenneth Taylor, Niyi Scholten, Brian Brobbey en Ryan Gravenberch nog vijf Ajacieden in actie. Alleen Clavin Raatsie speelde niet mee in Gilze.

Wedstrijdverloop:‘3. 1-0 Hansen‘39. 1-1 Geusens‘43. 2-1 Kasanwirjo

Opstelling Nederland O15:Bax; De Schutter, Ihattaren (‘62. Braaf), Knoll (‘50. Hoever), Kasanwirjo; Taylor, Scholten (‘36. Maatsen), Van Kaam (‘55. Brobbey); Taabouni (‘50. Proper), Hansen, Cheung (‘36. Gravenberch).