Bosz: “Roda met de rug tegen de muur zetten”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voorafgaand aan het duel met Roda JC blikte Bosz nog even kort vooruit met Ajax TV. Hij start opnieuw met Justin Kluivert in de basis en heeft Carel Eiting opgenomen in de wedstrijdselectie.

“Ik ben tevreden over Justin, anders zou ik hem niet opstellen. Natuurlijk zijn Vaclav en Bertrand er nog niet bij, maar daarnaast vind ik dat hij het goed doet”, aldus Bosz. “Carel doet het ook goed, dat is een reden waarom we hem erbij pakken. Daarnaast hebben we natuurlijk ook wat mensen die er niet bij zijn. Maar als ik hem niet goed genoeg had gevonden, had ik hem er niet bij gepakt.”

Eerder dit seizoen speelde Ajax met 2-2 gelijk tegen Roda JC, maar Bosz verwacht nu een andere wedstrijd: “Dat was niet goed, dat was ook in een fase waarin we nog heel erg zoekende waren. Er zijn de nodige wijzigingen ten opzichte van die wedstrijd. Gelukkig staat er inmiddels een heel ander Ajax op het veld. Ik hoop dat het een wedstrijd wordt waarin wij Roda met de rug tegen de muur kunnen zetten en dat wij zullen winnen.”

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/bosz-roda-rug-tegen-muur/

Gegevens

Onderwerpen: Selectie
Clubs: Roda JC, AFC Ajax