[Update] 'Driejarig contract en 2,5 miljoen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Volgens Sky Sports is Mike van der Hoorn snel speler van Swansea City. De centrale verdediger zal dinsdag een medische keuring ondergaan in Wales, waar vervolgens een contract klaarligt.

De interesse van Swansea in Van der Hoorn loopt nog niet zo heel lang, maar beide partijen zijn er snel uit. Ajax had al eerder een akkoord bereikt over de transfersom die betaald moet worden. Van der Hoorn heeft nog een contract tot de zomer van 2017, waardoor de Amsterdammers nog iets aan hem kunnen verdienen.

Update - 07.06 uur (5 juli)Mike van der Hoorn tekent dinsdag een contract voor drie jaar als hij de medische keuring bij Swansea City doorstaat, zo meldt De Telegraaf. De verdediger, met nog een contract voor één seizoen, levert Ajax nog 2,5 miljoen euro op en dit kan door bonussen nog verder oplopen. In het contract van Van der Hoorn zit nog een optie voor een vierde seizoen. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97536/update-driejarig-contract-en-25-miljoen

Gegevens

Onderwerpen: Transfers