Ajax C1 pakt beker ten koste van AZ

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax C1 heeft dinsdag de beker binnengesleept. De Amsterdammers waren met 4-1 te sterk voor de leeftijdsgenoten van AZ. Brian Brobbey was de grote man aan Ajax' zijde met drie doelpunten. Sontje Hansen deed ook nog een duit in het zakje, waarnaast de bezoekers een maal wisten te scoren.

Samenvatting:Ajax kwam razendsnel uit de startblokken en zette zowat de eerste kans meteen om in een doelpunt. Brobbey maakte een ijzersterke actie in de zestien, waarna hij niet faalde. Na de openingstreffers liet Ajax de teugels wat vieren en kwam AZ meer en meer in de wedstrijd met meermaals gevaarlijke kansen. Toch viel de volgende treffer in de goal van de Alkmaarders, toen Brobbey zijn tweede van de avond tegen de touwen kopte.

Na de thee kregen de bezoekers wederom een paar goede mogelijkheden om te scoren, maar bleken de Amsterdammers andermaal effectiever. Brobbey kon zijn derde treffer vieren, nadat hij met een fenomenale schijnbeweging de keeper wist te verschalken. Vlak voor tijd maakte AZ nog wel de 3-1, maar lang konden ze daar niet van genieten: Hansen schoot de 4-1 hard binnen, waarmee de bekerwinst van Ajax C1 veilig werd gesteld.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97123/ajax-c1-pakt-beker-ten-koste-van-az

Gegevens

Onderwerpen: C1, Doelpunt, Keeper