Gudelj: “Als kampioen moet je met de druk kunnen omgaan”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Nemanja Gudelj heeft met Ajax nog twee gewonnen wedstrijden en een beter doelsaldo dan PSV nodig om zich tot Nederlands kampioen te mogen kronen. “Als we het kampioenschap nu nog verspelen, hebben we het echt aan onszelf te wijten”, zegt de Serviër in gesprek met Voetbal International.

“De druk neemt nu wel wat toe, maar als je kampioenwaardig wil zijn, moet je met die druk kunnen omgaan”, gaat de 24-jarige Ajacied verder. “De sfeer blijft bij Ajax ontspannen en zo hoort het ook te zijn. We moeten nu het kampioenschap dichterbij komt niet ineens dingen gaan veranderen, maar gewoon blijven doen wat we de laatste weken hebben gedaan. Als we goed werken, is er zeker ruimte lol met elkaar te hebben. En dat zie je nu bij ons.” Mocht PSV toch nog met de titel aan de haal gaan, dan kunnen de Ajacieden alleen zichzelf de schuld geven. “Dan zijn we dus niet gefocust genoeg geweest. Tegen FC Utrecht (2-2, red.) bleek maar weer dat we elke wedstrijd 110 procent geconcentreerd moeten zijn in het hoofd. Iedereen beseft dat we zelf onze grootste tegenstander zijn.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/04/22/gudelj-als-kampioen-moet-je-met-de-druk-kunnen-omgaan/

Gegevens

Spelers: Nemanja Gudelj
Onderwerpen: Kampioen
Tags: Nieuws