Boilesen: “Ik was bereid om te lopen vanuit Amsterdam”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Nicolai Boilesen…hij loopt nog steeds rond bij Ajax. Aan het eind van dit seizoen zal hij eindelijk (transfervrij) vertrekken uit Amsterdam. Zijn gebrek aan speeltijd bij Ajax en Jong Ajax heeft gevolgen, want hij wordt, tot zijn groot verdriet, niet meer opgeroepen voor het Deens Elftal.

“Het moeilijkste in deze periode is mijn afwezigheid bij de nationale ploeg”, zegt Boilesen tegen Ekstra Bladet. “Het is de meest bittere pil die ik moet slikken. Het nationale elftal betekent gewoon heel veel voor mij. Ik heb niet gesproken met Age Hareide (bondscoach Denemarken, red.). Het is duidelijk dat ik in een situatie zit waarin ik niet train, daardoor zijn er ook geen verwachtingen. Het is logisch dat Hareide met andere spelers wil werken.” De 24-jarige Deens (ex-)international heeft er veel voor over om weer geselecteerd te worden. “Dan was ik bereid om te lopen vanuit Amsterdam”, besluit Boilesen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/03/10/boilesen-over-deens-elftal-ik-was-bereid-om-te-lopen-vanuit-amsterdam/

Gegevens

Spelers: Nicolai Boilesen
Onderwerpen: Jong Ajax, Transfers
Tags: Interviews
Clubs: AFC Ajax