Nouri voelt zich nog niet klaar voor eerste van Ajax

Bron: www.ajaxtotaal.nl

De 18-jarige Abdelhak Nouri heeft de A-jeugd achter zich gelaten en komt volgend seizoen uit voor Jong Ajax. In de Jupiler League zal de middenvelder zich moeten wapenen tegen het fysieke betaalde voetbal. 

“Ik kijk uit naar de wedstrijden, de Jupiler League is toch nieuw voor mij”, vertelt Nouri aan Ajax TV. “De minuten die ik vorig seizoen heb gemaakt, bevielen wel. Ik kon me er goed uit voetballen dus ik kijk niet anders naar de wedstrijden die komen gaan. Er valt veel te leren in de Jupiler League dus de basis is om daar onze taken zo goed mogelijk uit te voeren.” Nouri doet alles stapje voor stapje en heeft de focus nu op het tweede team van de Amsterdamse club. “Natuurlijk hoop je dat je vaker mee mag met het eerste, maar we zijn jong en laten we het eerst in de Jupiler League maar goed doen. Je moet er klaar voor zijn om naar het eerste te gaan en als ik de stap nog niet heb gemaakt, dan ben ik er nu nog niet klaar voor. Over twee weken kan alles anders zijn”, zegt het grote talent van Ajax.

Forum: Abdelhak Nouri

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/08/03/nouri-voelt-zich-nog-niet-klaar-voor-eerste-van-ajax/

Gegevens

Spelers: Abdelhak Nouri
Tags: Interviews
Clubs: AFC Ajax