Elk team type Gudelj nodig: ‘Ik sterf liever dan dat een tegenstander sterker is’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ondanks dat hijzelf nog in alle toonaarden ontkent lijkt de komst van Nemanja Gudelj naar Ajax slechts een kwestie van tijd. De international van Servië werd eerder ook in verband gebracht met psv maar richt zich nu eerst op het einde van de competitie met AZ voordat hij uitspraken doet over zijn toekomst.

De 23-jarige aanvoerder van AZ laat doorschemeren dat hij ervan overtuigd is van waarde te kunnen zijn voor Ajax. “Of ik bij Ajax pas, moeten anderen beoordelen. Maar ik denk dat elk team een speler als ik nodig heeft”, aldus Gudelj in de Volkskrant. Hij ziet zijn fysieke gesteldheid als een van zijn voornaamste kwaliteiten en blijft daaraan werken, onder meer door op zijn voeding te letten. Het zorgt ervoor dat hij directe tegenstanders vaak de baas is in het veld. “Als er een keer eentje net zo fit is, pak ik hem op het laatst op mentaliteit. Die geeft mij extra brandstof. Ik sterf liever dan dat een tegenstander sterker is”, zo besluit hij vastbesloten.

Bron: De Volkskrant

Likes(4)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/04/13/elk-team-type-gudelj-nodig-ik-sterf-liever-dan-dat-een-tegenstander-sterker-is/

Gegevens

Spelers: Nemanja Gudelj
Tags: Nieuws