Gudelj laat nog niets los maar geeft aan: ‘Ajax is een stap omhoog’ 

Bron: ajaxfanzone.nl

Nemanja Gudelj houdt vooralsnog bij hoog en laag vol dat hij pas aan het eind van dit seizoen een besluit maakt over zijn toekomst. In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft hij vandaag wel aan dat hij Ajax als een reële optie ziet. De Telegraaf meldde afgelopen woensdag dat de middenvelder van AZ al rond zou zijn met Ajax en dat Ajax de gelimiteerde transfersom van circa zes miljoen euro neer wil leggen voor de aanvoerder van de Alkmaarders.

Gudelj zelf denkt klaar te zijn voor een volgende uitdaging. ‘Ik wil een stap omhoog maken om mezelf te ontwikkelen en Ajax is een stap omhoog. ‘Ik heb nog niet met Ajax gesproken’, citeert het AD. ‘Pas aan het eind van het seizoen wil ik erover nadenken. Ik wil nu eerst op een goede manier het seizoen bij AZ afmaken’.

Eerder was ook directeur voetbalzaken van AZ; Ernest Stewart tegenstrijdig in zijn berichtgeving door te ontkennen dat Ajax zich had gemeld om enkele uren later alsnog te bevestigen dat Ajax zich wel degelijk officieel gemeld had voor de aanvoerder van AZ.

Bron: Algemeen Dagblad

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/04/10/gudelj-laat-nog-niets-los-maar-geeft-aan-ajax-is-een-stap-omhoog/

Gegevens

Spelers: Nemanja Gudelj
Onderwerpen: Transfers
Tags: Nieuws