Geen concurrentie uit Eindhoven voor Gudelj. Van den Brom: ‘Hij moet de stap maken’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft zich dinsdag officieel bij AZ gemeld voor Nemanja Gudelj. De middenvelder wordt ook in verband gebracht met een overstap naar psv. Wanneer Ajax snel weet te handelen, zullen zij echter geen last hebben van de concurrentie uit Eindhoven. Marcel Brands sluit uit dat psv zich binnenkort in de strijd om de handtekening van Gudelj zal gaan mengen. “Zo lang we geen middenvelders verkopen, gaan we niet de markt op”, maakt Brands duidelijk in gesprek met De Telegraaf.

AZ-trainer John van den Brom legt zich zonder te klagen neer bij het aanstaande vertrek van Nemanja Gudelj. De middenvelder is bezig aan zijn tweede seizoen in Alkmaar en heeft aangegeven dat hij in de zomer graag een transfer wil maken. Van den Brom begrijpt dat en beseft dat zijn sterspeler toe is aan een nieuwe uitdaging: “Hij moet nu de stap maken”, vindt de oefenmeester.

“Ik gun het hem”, zegt Van den Brom in gesprek met De Telegraaf. “Hij is toe aan een betere club. We kennen de noodzaak dat er verkocht moet worden door AZ. Je weet dan dat Neno de eerste speler is die vertrekt.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/04/08/geen-concurrentie-uit-eindhoven-voor-gudelj-van-den-brom-hij-moet-de-stap-maken/

Gegevens

Onderwerpen: Transfers
Tags: Nieuws