Uitkaarthouders moeten opschieten met foto insturen

Bron: www.ajaxlife.nl

Je wilt echt geen awayday missen door een pasfoto.© Björn Martens

Het hebben van voorrang betekent dat je als eerste aan de beurt bent. Maar daarna is het ook voor 'gewone' uitkaarthouders zaak om een nieuwe pasfoto te uploaden. Ajax vraagt, wij draaien, nieuwe uitkaart is een feit en door, dat idee!

Enige probleem is dat nog niet alle uitkaarthouders hun nieuwe pasfoto hebben aangeleverd. Dit kan tegenwoordig trouwens heel simpel, via Mijn Ajax Kaart. Je hoeft dus niet meer naar de Amsterdam Arena puur en alleen om een fotootje te laten maken.

Zoek dus snel even een digitale pasfoto en dan is dat zo gepiept. Kopietje van je id-kaart of paspoort erbij en dan is een nieuwe uitkaart een feit. Er moet ten derde wel nog aan de voorwaarde van het behalen van twee scanpunten worden voldaan, maar dat is niet nieuw.

Voor uitkaarthouders is dit weekeinde de laatste kans om aan alle voorwaarden te voldoen. Daarna is het over en uit met de pret. De deadline is zondag 8 maart, om 23.59 uur. Wie daarna pas zijn spullenboel aanlevert, kan wel eens met lege handen komen te staan.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17131

Gegevens

Onderwerpen: ArenA
Clubs: AFC Ajax