Moisander: “Op dit moment is het rustig bij mij”

Bron: ajax1.nl

Het is nog maar de vraag of Niklas Moisander deze zomer vertrekt. De Fin gaf eerder aan open te staan voor een nieuw avontuur, maar concrete interesse van andere clubs blijft vooralsnog uit. “Totdat er iets gebeurt, ben ik geconcentreerd op Ajax”, geeft Moisander aan tegenover RTV Noord-Holland.

Moisander’s contract loopt over één jaar af. Ajax zul dus waarschijnlijk bereid zijn hem te verkopen, om zo nog een transfersom te ontvangen. De club uit Amsterdam houdt al een tijdje rekening met een vertrek en versterkte zich daarom met Nick Viergever.

Het blijft voorlopig stil rondom de verdediger. “Op dit moment is het rustig bij mij. Er speelt niets”, vertelt hij. Moisander heeft ook nog niets gehoord van Ajax, gezien zijn contract nog slechts één jaar doorloopt. “Maar ze zijn nog niet naar me toegekomen. Als het zover is, gaan we natuurlijk wel praten.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/moisander-op-dit-moment-is-het-rustig-bij-mij/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=moisander-op-dit-moment-is-het-rustig-bij-mij