Online Gokken: Oranje underdog tegen Spanje volgens wedkantoren

Bron: www.nieuwslog.nl

Louis van Gaal staat voor het eerst met het Nederlands Elftal op een eindtoernooi. Spanje, de titelverdediger is gelijk de eerste tegenstander van Oranje. In de finale van het WK van 2010 versloeg Spanje Nederland, en nu zal dit de eerste wedstrijd van Groep B zijn. Nederland is niet de favoriet, maar er zijn zeker mogelijkheden om de Spanjaarden te bestrijden.

Bij het sportsbook van Betsson is het dan ook mogelijk om verschillende weddenschappen af te sluiten op de WK wedstrijd Spanje – Nederland. Je kan bijvoorbeeld wedden op wie de wedstrijd gaat winnen, maar ook wie er zal gaan scoren of wat de stand zal zijn bij rust. Door te wedden op Spanje – Nederland wordt het een stuk spannender om te kijken.

Bij Betsson kan jij een mooie weddenschap afsluiten om een gokje te wagen op de eerste wedstrijd van Oranje op het WK voetbal 2014. Het Nederlands Elftal wordt gezien als de underdog, maar je kunt gewoon inzetten op Nederland. Maak daarom nu gelijk een account aan bij Betsson.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1236592-13-06-2014-wedden-op-nederlands-elftal-oranje-underdog-tegen-spanje-vrijdag-13-juni-2014/

Gegevens

Onderwerpen: Gokken, Nederlands Elftal
Tags: Oranje
Trainers: Louis van Gaal