HbbTV tijdens het WK niet beschikbaar voor KPN klanten

Bron: www.nieuwslog.nl

HbbTV, de dienst van de publieke omroepen NOS en NPO, zal over een aantal weken, tijdens het WK in Brazilië, nog niet beschikbaar zijn voor klanten van KPN. De publieke omroepen en de telecomprovider hebben nog niet een deal gesloten over het leveren van de dienst via het KPN netwerk.

Wat is HbbTV precies?

Je zult je misschien afvragen wat HbbTV precies is? Met deze dienst van de NOS en de NPO is het mogelijk om zelf te bepalen wat je als TV kijker op de buis te zien krijgt. Daarbij kun je kiezen tussen verschillende programma’s van alle drie de publieke zenders (Nederland 1, Nederland 2 en Nederland 3).

Daarnaast kunnen gebruikers van HbbTV ook uit extra content dat enkel voor hen beschikbaar is kiezen. Het betreft additionele informatie zoals aanvullende items tijdens het journaal of, tijdens het WK, een overzicht met statistieken van de wedstrijd, de tussenstand van de wedstrijd die op dezelfde dag wordt gespeeld en herhalingen van doelpunten of andere spannende momenten. Tot slot biedt de NPO diensten als Uitzending Gemist en NPO Plus via HbbTV aan.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1236387-hbbtv-tijdens-het-wk-niet-beschikbaar-voor-kpn-klanten/

Gegevens

Onderwerpen: De Meer, Doelpunt