Blind: “Trots dat we weer hier staan”

Bron: ajax1.nl

Daley Blind haalde zondagmiddag als aanvoerder de vierde landstitel van Ajax op rij binnen. Een zeer knappe prestatie, al ging het na afloop ook over de eerdere mogelijkheden die de Amsterdammers hadden om de schaal binnen te halen.

“We konden inderdaad al een paar weken eerder kampioen worden, maar we hadden het ook niet in eigen hand. Ik ben er dan ook niet minder blij om dat het vandaag pas gebeurde”, zegt Blind tegenover Fox Sports. De wedstrijd in Almelo eindigde uiteindelijk in een salonremise, waar ook de Amsterdammer mee kon leven. “We hadden allebei nog één puntje nodig, dus dan maar een mooi gelijkspel.”

Uiteindelijk kijkt Blind tevreden terug op deze voetbaljaargang. “Voor mij is het een heel mooi seizoen geweest. Ik begon toch op een nieuwe positie, maar ik ben blij dat ik de lijn van vorig jaar heb kunnen doortrekken. En ook op het elftal ben ik natuurlijk trots, dat we toch weer hier staan aan het einde van het seizoen. Daar dachten veel mensen aan het begin van het jaar toch heel anders over denk ik.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/blind-trots-dat-we-weer-hier-staan/