Jong Ajax opnieuw onderuit

Het begint een eentonig verhaal te worden maar Jong Ajax heeft vanavond opnieuw verloren. De belofteploeg ging kopje onder tegen Telstar, de witte leeuwen wonnen in eigen huis met 3-1.

Jong Ajax kende weer haar typische achilleshiel, op voorsprong komen om het vervolgens uit handen te geven. Branco Van den Boomen scoorde in de 3de minuut al de openingstreffer, maar in een tijdsbestek van een halfuur (tussen minuut 26 en 56) slikte Ajax drie doelpunten. Alfons Groenendijk en zijn talentenelftal blijft daardoor in de onderste regionen bivakkeren (17de). In 25 wedstrijden werden slechts 28 punten verzameld.

The post Jong Ajax opnieuw onderuit appeared first on AjaxTotaal - Ajax nieuws & forum site..