Honkbal World Series 2013: Cardinals verslaan Red Sox in tweede wedstrijd

Bron: www.nieuwslog.nl

In de tweede wedstrijd om de World Series honkbal 2013 hebben de St. Louis Cardinals voor een verrassing gezorgd door uit in Boston de Red Sox te verslaan. Gisteren werden de Cardinals namelijk in de eerste wedstrijd van de World Series nog verpulverd door de de Red Sox. Hierdoor staat de stand nu op 1-1, de ploeg die als eerste 4 wedstrijden wint schrijdt de World Series op zijn naam.

De Cardinals wisten vooral gebruik te maken van fouten die gemaakt werden aan de kant van de Red Sox. De Red Sox begonnen de wedstrijd wel sterk, en tot de zevende inning stonden ze ook voor met 2-1. Maar in de zevende inning wisten de Cardinals 3 keer te scoren, en werd de stand op 2-4 gezet.

Door de overwinning van de Cardinals zijn de odds bij Unibet sterk veranderd: de Red Sox zijn nog wel favoriet om de titel te winnen, maar ze staan nu genoteerd op 1.81, terwijl de Cardinals genoteerd staan op 2.00. Het lijkt er dus op dat het nog een spannend kampioenschap zal gaan worden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1234954-honkbal-world-series-2013-cardinals-verslaan-red-sox-tweede-wedstrijd/

Gegevens

Onderwerpen: Kampioen
Tags: Unibet
Clubs: NAC Breda