Wedstrijdverslag AJAX-TWENTE (1-0)

Bron: www.northup.nl

Na mooie wedstrijden in de Champions League en de Beker was het afgelopen zaterdag tijd voor de ‘topper’ tegen Twente. Vooraf verwachtte een groot aantal van jullie waarschijnlijk een grote sfeeractie aan onze kant. De reden dat die er niet was, is duidelijk. Op verzoek van de F-side, die groot uitpakte, hebben wij niks gedaan.

Op de tribune viel te merken dat veel mensen het misten. Dat is natuurlijk alleen maar goed, maar bedenk ook dat dit pas de vierde thuiswedstrijd van het seizoen was en niets vanzelfsprekend is. Tot voor kort moest je goed zoeken om een vlag te spotten op Noord. Dus kan je nagaan wat wij in korte tijd al hebben bereikt.

Ondanks het ontbreken van een sfeeractie op het begin van de wedstrijd, zat de sfeer er lekker in. De groep bovenaan is nog altijd aan het groeien. Wat afgelopen zaterdag tot resultaat had, dat het ook bovenaan de trap aan de andere kant van 413 helemaal vol stond. Op sommige momenten werd er massaal meegezongen met Zuid, met als hoogtepunt een springende 2e ring op Noord. Ook het zelf starten van songs lijkt steeds beter te gaan, maar daar valt natuurlijk nog genoeg aan te verbeteren.

……

Lees het volledige artikel op http://www.northup.nl/wedstrijdverslag-ajax-twente-1-0/

Gegevens