Supporterszaken

Bron: www.afca.nl

Hoewel de eerste competitiewedstrijd reeds gespeeld is, blijkt het dat een aantal supporters nog steeds zijn seizoenskaart (scc) niet ontvangen heeft. Inmiddels krijgen wij meer en meer de indruk dat het bij de afdeling klantenservice Supporterszaken van Ajax één grote chaos is. De klachten die onze mailbox binnenstromen gaan namelijk niet over eenmalige, kleine incidenten, maar wijzen op grote structurele problemen.

De klachten over Supporterszaken begonnen deze zomer. Een aantal uitkaarthouders dreigden hun uitkaart kwijt te raken, omdat ze geen bericht hadden gehad van Ajax om de foto op hun uitkaart te vervangen. De door Ajax veelgeprezen pagina Mijn Ajax Kaart speelde hierin een kwalijke rol. Supporters met een uitkaart die op deze pagina inlogden, kregen daarop namelijk te zien dat hun nieuwe scc voorzien was van een uitkaart (NL of NL+), terwijl dit dus niet bleek te kloppen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/nieuws/supporterszaken/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=supporterszaken

Gegevens

Onderwerpen: Seizoenskaart, Supporters
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax