Raymond Verheijen haalt uit naar De Boer

Bron: ajax1.nl

De Rotterdamse adviseur Raymond Verheijen levert graag kritiek via Twitter. Vooral vorig seizoen gaf hij veel kritiek op de fysieke problemen bij Ajax. Frank de Boer stoorde zich hier enorm aan en meldde onlangs dat ‘Verheijen niet weet hoe andere trainers werken’.

Verheijen reageerde vervolgens tegenover NUSport: “Ik vind dat Frank niet zo moet janken over vorig seizoen. Hij moet begrijpen dat ik zijn puinhoop gebruik om andere coaches inzicht te verschaffen in de hoop dat zij niet dezelfde domme fouten maken als hij. Als ik hoofdtrainer van Ajax was en ik zou dertig spierblessures op mijn geweten hebben, dan zou ik de ogen uit mijn kop schamen. Dan zou ik gaan kijken naar advertenties om in een supermarkt te gaan werken”, aldus Verheijen.

Boilesen is volgens Verheijen een goed voorbeeld. “Boilesen staat straks anderhalf jaar buitenspel. Wie weet komt hij nooit meer terug op topniveau. Ik vind het een schande. Dáárom stel ik dit soort dingen aan de kaak. En mocht Boilesen over één of twee jaar Ajax via de achterdeur verlaten, dan zou ik Frank de Boer voor de rechter slepen voor het kapot maken van een veelbelovende carrière”.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/raymond-verheijen-haalt-uit-naar-de-boer/