Burnet en Kappelhof zondag tegen ‘hun’ Ajax

Bron: ajax1.nl

Afgelopen zomer vertrokken linksachter Lorenzo Burnet en rechtsachter Johan Kappelhof vanuit de Ajax-jeugd naar FC Groningen. Komende zondag staan de twee teams tegenover elkaar in de eredivisie, voor de backs dus een speciale ontmoeting. Op de website van het managementbureau Nakhli Mondial vertellen de twee over hun nieuwe club Groningen en hun gevoelens bij ex-club Ajax.

Burnet vertelt dat hij blij is met de overstap en het feit dat hij een vaste waarde in Groningen is: “Het is een warme club, met goede spelers en leuke supporters. Ik ben erg tevreden met het vertrouwen van de trainer en hoop me hier goed te kunnen blijven ontwikkelen. Ik heb zeker geen wraakgevoelens richting Ajax. Ajax blijft voor mij een hele mooie club, met een goede jeugdopleiding.”

Voor Kappelhof is het vooral speciaal om niet voor, maar tégen Ajax te spelen. “Ik heb bij Ajax alle jeugdelftallen doorlopen en met een aantal van de huidige jongens samen gespeeld. In mijn periode bij Ajax heb ik veel kunnen leren, wat toch wel belangrijk is geweest voor mijn carrière. Met de overstap naar FC Groningen wil ik me goed door ontwikkelen als speler.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/burnet-en-kappelhof-zondag-tegen-hun-ajax/