Ajax-supporters niet blij met nieuw thuistenue

Bron: ajax1.nl

Vandaag presenteerde Ajax het nieuwe thuistenue voor het seizoen 2011/2012. Ieder jaar is er wel wat te zeggen over het tenue. Ook dit jaar is dat het geval.

Het shirt dat ieder jaar maar een kleine aanpassing heeft valt dit jaar niet helemaal goed bij de supporters. Vooral het kraagje en de drie Adidas strepen worden niet goed gekeurd door de supporters. De rode baan op het shirt zou te breed zijn. De supporters willen ook graag het oude logo terug zien op de borst.

In het eerste contract met Adidas werd afgesproken dat de drie strepen alleen met Europese wedstrijden op het shirt zouden verschijnen. Dit jaar kun je de drie strepen ook vinden op het broekje en de sokken van de Ajacieden.

De supporters ergeren zich ook aan het kraagje van het shirt. Op een foto van Adidas is te zien hoe het kraagje half over de drie sterren heen valt. Dit tot ergernis van de supporters.

De supporters zijn ook niet tevreden over de rode baan op het shirt, volgens de supporters is de rode baan veel te breed. Zo zegt een supporter tegenover het AD: ‘Misschien kunnen we een deal sluiten met Arsenal en AZ, we spelen toch in dezelfde shirts.’

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/ajax-supporters-niet-blij-met-thuistenue/

Gegevens