UPDATE: Nieuwe thuisshirt Ajax

Bron: ajax1.nl

Sinds maandag kan je in de webshop van Ajax het nieuwe thuisshirt bestellen. Bij de afbeelding van het shirt heeft Ajax alvast een klein voorproefje gegeven waarin de drie befaamde sterren te zien zijn. Op 20 juni zal het shirt officieel gepresenteerd worden.

Update: Ajax heeft op 10 juni een nieuw detail gegeven aan het nieuwe thuisshirt. In het verniewde plaatje zien wij deze keer op de omslag van de mouw de tekst: Wij zijn Ajax. Tevens zien wij voor het eerst de gouden Eredvisiebadge schitteren op het shirt. De nieuwe sponsor is nog niet bekend, vandaar het grote vraagteken. Op 17 juni zal er een nieuwe ononthulling zijn van het nieuwe thuisshirt.

Eerder berichtte wij al op Ajax1.nl dat de nieuwe tenues van Ajax al vroegtijdig uitgelekt zouden zijn. Op de afbeelding was destijds een nieuw uitshirt en een nieuw thuisshirt te zien. Zoals wij allen nu weten was het nieuws over het nieuwe uitshirt waar. De kans dat het ‘uitgelekte’ thuisshirt ook zal kloppen lijkt door het voorproefje sterk toegenomen. Oordeelt u zelf:

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/shirtje-uitgelekt-rofl/

Gegevens

Onderwerpen: Sponsor
Clubs: AFC Ajax