Martin Jol krijgt officieel afscheid

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Ondanks het plotselinge vertrek bij Ajax krijgt Martin Jol wel een officieel afscheid. Bovendien wordt Jols salaris tot het eind van dit seizoen doorbetaald door de Amsterdamse club. Verder meldt De Telegraaf dat de beet van Luis Suárez een rol zou hebben gespeeld in de keuze van Jol.

Afgelopen maandag werd bekend dat Jol opstapt als trainer van Ajax, maar vanwege de trip van de Ajax-selectie naar Milaan heeft hij in de tussentijd geen fatsoenlijk afscheid kunnen nemen van het team en het bestuur. Daarom wil algemeen directeur Rik van den Boog een officieel afscheid voor de Scheveninger. 'Martin verdient een afscheid', vertelt Van den Boog in het Algemeen Dagblad. 'Hij heeft het gewoon goed gedaan.'

Jol krijgt de rest van het seizoen zijn loon gewoon uitbetaald door Ajax, hoewel dat wel wordt stopgezet zodra hij een contract bij een andere club tekent, meldt De Telegraaf. Deze krant meldt bovendien dat de beet van Suarez in de nek van PSV'er Bakkal een rol heeft gespeeld bij het vertrek. Jol zou het incident weg willen wuiven, maar het bestuur van Ajax besloot de Uruguayaan te schorsen, waardoor Jol zich niet meer serieus genomen voelde.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113590/Martin_Jol_krijgt_officieel_afscheid.html

Gegevens