September 2020

Deze ploegen kan Ajax loten in de groepsfase van de Champions League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax was al een tijdje verzekerd van de groepsfase van de Champions League. Maar wie kan Ajax tegen komen?

Er waren best wat voorwaarden om in pot 2 te komen: Alleen als Sevilla de Europa League won en Benfica zich niet plaatste voor de Champions League, kwam Ajax in pot 2 terecht. Dat is gebeurd en Ajax ontloopt dus heel wat grote ploegen. Hieronder vind je de complete potindeling. De loting is donderdag 1 oktober om 17.00

Pot 1

Schmidt mag Zahavi opstellen in play-off: ‘Of hij gaat starten, weet ik nog niet’

Bron: www.ad.nl

PSV-trainer Roger Schmidt vernam rond het middaguur prettig nieuws: Eran Zahavi is speelgerechtigd en kan morgen voor PSV uitkomen in het Europa League-duel met Rosenborg. ,,Daar ben ik blij mee, omdat hij nu al bijna twee weken bij de groep is. We wisten dat het even zou kunnen duren, maar nu is het dan rond. Of hij gaat starten? Dat beslis ik vandaag nog niet, maar morgen in alle rust. Voor hem was het de afgelopen weken lastig, omdat hij ontzettend gemotiveerd is om zichzelf te laten zien.”

Donderdag loting groepsfase Champions League: Wie kan Ajax treffen?

Bron: ajaxfanzone.nl

Het nieuwe Champions League-seizoen 2020/21 gaat volgende maand weer van start. Donderdagmiddag 1 oktober om 17.00 uur is de loting in Genève. Ajax is ingedeeld in pot 2 en ontloopt daardoor verschillende grote clubs: Barcelona, Atlético Madrid, Manchester City, Manchester United, Shakhtar Donetsk, Borussia Dortmund en Chelsea. Nog niet alle deelnemers zijn bekend. Woensdag worden de laatste drie tickets verdeeld in de play-offs van de Champions League.

Pages