Ajax verkoopt aandelen Ajax Cape Town voor 1 euro

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft Ajax Cape Town voor een symbolisch bedrag van één euro verkocht. De Amsterdamse club bereikte op 28 september overeenstemming met de minderheidsaandeelhouder Cape Town Stars over de verkoop van alle aandelen in de Zuid-Afrikaanse club.

Deze transactie wordt donderdag 1 oktober afgewikkeld onder de ontbindende voorwaarde dat bij een besluit tot liquidatie van Ajax Cape Town Ltd uiterlijk op 30 september 2020 de verkooptransactie niet zal worden geëffectueerd, aldus Ajax in haar jaarverslag. De verkoopopbrengst van de aandelen in Ajax Cape Town bedraagt één euro en kan bij invulling van vooraf gestelde voorwaarden verder oplopen.

'Deze voorwaarden hebben betrekking op een aandeel in de verkoop van spelers, een aandeel in de verkoop van de voetballicentie, een aandeel in de verkoop van de gehele club en een aandeel in het liquidatieresultaat bij liquidatie na de transactiedatum', schrijft Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/134516/ajax-verkoopt-aandelen-ajax-cape-town-voor-1-euro

Gegevens