July 2016

Perez: ‘Voor mij was Rijkaard de ideale kandidaat voor Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor oud-Ajacied en voetbal-analist Kenneth Pérez is Peter Bosz niet zijn ideale keuze als trainer van Ajax. Perez had liever Frank Rijkaard op die positie gezien. “Persoonlijk vind ik het erg jammer dat Ajax Frank Rijkaard niet heeft weten te strikken als nieuwe trainer”, aldus Pérez in gesprek met 90 Minutes. “Hij wil niet, hoor ik dan altijd, maar je weet nooit. Misschien was hij toch op een of andere manier over te halen. Voor mij was hij de ideale kandidaat.”

Dolberg: ‘Ik ben bereid te accepteren als Ajax een nieuwe aanvaller haalt’

Bron: ajaxfanzone.nl

Kasper Dolberg maakte tijdens de eerste wedstrijd tegen PAOK Saloniki vorige week, waar hij na rust voor de gelijkmaker zorgde, een goede indruk. Het ziet er vooralsnog echter niet naar uit dat Kasper Dolberg het vertrouwen krijgt in de spits bij Ajax. Met het aanstaande vertrek van Arek Milik naar Napoli lag de weg open maar Ajax is toch op zoek naar een andere spits met meer ervaring. Dolberg blijft realistisch.

Ook door naam Sisto kan een streep: Onderweg naar Celta de Vigo

Bron: ajaxfanzone.nl

Frank de Boer hoopte aan het begin van vorig seizoen Pione Sisto als verterking naar Ajax te halen (zie bericht). Ook Marc Overmars was te spreken over de buitenspeler van FC Midtjylland. De transfer ketste uiteindelijk echter af vanwege de vraagprijs van de Denen, waarna de in Uganda geboren Deens international nog een seizoen langer in de Superliga actief bleef. De naam van Sisto dook nu opnieuw op bij Ajax omdat de club vele miljoenen voor Arek Milik ontvangt van Napoli.

‘ADO wil Becker overnemen van Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

ADO Den Haag heeft volgens Voetbal International haar zinnen gezet op de komst van Sheraldo Becker. De buitenspeler was het afgelopen seizoen op huurbasis bij PEC Zwolle, inmidels is hij weer terug bij Jong Ajax. Becker heeft nog een contract tot medio 2017 bij Ajax. ADO zou hem definitief over willen nemen.

Volgens de bronnen van VI is er al contact geweest tussen ADO en Becker. ADO is nog altijd hard op zoek naar versterking. Coach Zeljko Petrovic heeft een erg smalle selectie tot zijn beschikking.

Pages