Perez: ‘Voor mij was Rijkaard de ideale kandidaat voor Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor oud-Ajacied en voetbal-analist Kenneth Pérez is Peter Bosz niet zijn ideale keuze als trainer van Ajax. Perez had liever Frank Rijkaard op die positie gezien. “Persoonlijk vind ik het erg jammer dat Ajax Frank Rijkaard niet heeft weten te strikken als nieuwe trainer”, aldus Pérez in gesprek met 90 Minutes. “Hij wil niet, hoor ik dan altijd, maar je weet nooit. Misschien was hij toch op een of andere manier over te halen. Voor mij was hij de ideale kandidaat.”

Perez is benieuwd hoe Ajax gaat presteren onder Bosz. Volgens hem is het nog maar de vraag of Bosz om kan gaan met de druk die hoort bij de topclub Ajax. “Het is net als met een speler die van een club in de subtop naar een topclub gaat, die heeft ook vaak moeite om zich aan te passen aan het hogere verwachtingspatroon”, aldus Pérez. Volgens Pérez zou het kunnen helpen dat Bosz als speler actief was bij feyenoord, hoewel de druk volgens hem daar toch weer anders is.

Likes(59)Dislikes(7)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/07/31/perez-voor-mij-was-rijkaard-de-ideale-kandidaat-voor-ajax/

Gegevens

Spelers: Frank Rijkaard
Onderwerpen: Trainer
Tags: Nieuws