April 2012

Boilesen kan contract met vier jaar verlengen

Bron: ajax1.nl

Het ziet ernaar uit dat de langdurig geblesseerde Nicolai Boilesen binnenkort zijn contract bij Ajax met vier jaar zal verlengen. Dat heeft hij althans aan de Deens krant Ekstra Bladet laten weten. De Deense linksback speelde pas tien competitiewedstrijden in het eerste elftal van de Amsterdammers, mede door veel blessureleed. Momenteel kampt hij met een hardnekkige hamstringblessure

Van Duivenbode in beeld als interim-directeur

Bron: ajax1.nl

Volgens Voetbal International is Theo van Duivenbode concreet in beeld als interim-directeur. Die functie zou hij op zeer korte termijn moeten gaan bekleden, om een aantal lopende zaken af te handelen, waaronder het schoon schip maken in de organisatie. Van Duivenbode zou onder andere Henri van der Aat moeten ontslaan, die momenteel niet functioneert als commercieel directeur.

Gametalk van Opa Spoor: Tukkers – AJAX

Bron: www.afca.nl

Tukkers-uit: winnen en de 31e schaal is een feit. Deze schaal is net as de vorige zo heerlijk. Zo lekker onverwacht. Ga maar na: 34 punten uit de eerste 20 wedstrijden, 36 uit de laatste 12. Hopen dat we vandaag in duitsland niet officieel kampioen worden. Een kampioenswedstrijd woensdag in de Arena is toch wel erg fijn, dat zagen we vorig seizoen wel.

Pages