September 2011

”We willen spektakel bieden”

Bron: ajax1.nl

Pieter Huistra is vol vertrouwen voor de wedstrijd tegen Ajax van komende zondag. De oud-trainer van de beloften van Ajax zegt zijn team niet aan te gaan passen voor de wedstrijd tegen de Amsterdammers.

”Iedereen is fit, behalve Koen van de Laak. Suk speelt ook niet mee, aangezien hij nog geschorst is. De wedstrijden tegen Ajax zijn vaak een lust voor het oog”, aldus Huistra op de officiële website van FC Groningen, ”we willen met z’n allen nog een overwinning voor elkaar zien te krijgen.”

Burnet en Kappelhof zondag tegen ‘hun’ Ajax

Bron: ajax1.nl

Afgelopen zomer vertrokken linksachter Lorenzo Burnet en rechtsachter Johan Kappelhof vanuit de Ajax-jeugd naar FC Groningen. Komende zondag staan de twee teams tegenover elkaar in de eredivisie, voor de backs dus een speciale ontmoeting. Op de website van het managementbureau Nakhli Mondial vertellen de twee over hun nieuwe club Groningen en hun gevoelens bij ex-club Ajax.

Kolbeinn Sigthórsson nog steeds niet helemaal fit

Bron: ajax1.nl

Kolbeinn Sigthorsson lijkt nog niet helemaal honderd procent fit te zijn. De IJslandse spits kampt de laatste weken met een lichte spierblessure en lijkt nog steeds niet de 90 minuten vol te kunnen maken. Toch is Frank de Boer tevreden over zijn herstel: ”Het gaat de goede kant op.”

Hoewel Sigthorsson het bekerduel met VV Noordwijk nog aan zich voorbij moest laten gaan, stond de IJslandse spits tegen Real Madrid gewoon weer in de basis. In Madrid kon de aanvaller de volle 90 minuten volmaken.

Pages