Brian Brobbey: ‘RB Leipzig is een geweldige club en maakt een geweldig seizoen door’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

RB Leipzig maakte vrijdagochtend bekend dat Brian Brobbey vanaf komende zomer uitkomt voor de Duitse ploeg. Hij komt transferverij over van Ajax, en kijkt uit naar een nieuw avontuur en het samenwerken met trainer Julian Nagelsmann.

Brobbey tekent voor vier jaar bij de nummer twee van Duitseland: “RB Leipzig is een geweldige club en maakt heeft momenteel een top seizoen. Julian Nagelsmann is een jonge en erg goede coach, ik kan veel van hem leren. Het team is stabiel en is echt een eenheid, ik kijk er naar uit om deel uit te maken van deze ploeg en om succesvol te zijn.”

Volgens Markus Krösche, technisch directeur van Leipzig, past Brobbey perfect bij de club: “Als jonge en hardwerkende speler past hij perfect in het profiel van een RB Leipzig-speler. Hij heeft bij Ajax al laten zien wat hij kan en dat hij het grote podium aankan. We zijn erg blij dat Brian voor onze club heeft gekozen, ondanks meerdere aanbiedingen van topclubs uit Europa. We kijken er erg naar uit om hem er volgend seizoen bij te hebben.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/brian-brobbey-rb-leipzig-is-een-geweldige-club-en-maakt-een-geweldig-seizoen-door/

Gegevens

Tags: Ajax
Clubs: AFC Ajax