Pas volgende week duidelijkheid omtrent AZ - Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

De gemeente Alkmaar beslist pas volgende week of de competitiewedstrijd tussen AZ en Ajax in het AFAS Stadion gespeeld kan worden, zo meldt een woordvoerder van de gemeente aan NH Nieuws. Het duel tussen AZ en Ajax wordt gespeeld op 15 december.

Het is nog altijd niet duidelijk waar de wedstrijd gespeeld wordt tussen de twee titelconcurrenten. In de zomer stortte een deel van het dak van het stadion in en zodoende speelde AZ haar thuiswedstrijden in de eerste seizoenshelft voornamelijk in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. 

AZ heeft alle gevraagde documenten bij de gemeente aangeleverd, maar de gemeente kan nog geen groen licht geven. Mocht de wedstrijd niet in Alkmaar gespeeld kunnen worden, lijkt het erop dat Ajax alsnog moet afreizen naar Den Haag. In dat geval speelt Ajax de wedstrijd zeer waarschijnlijk zonder fans, omdat de Ajax-supporters niet welkom zijn in Den Haag.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/127544/pas-volgende-week-duidelijkheid-omtrent-az-ajax

Gegevens