Blind: “Kan het team van achteruit beter helpen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Daley Blind speelt sinds woensdag weer op zijn ‘oude’ plek: linkscentraal in de verdediging. Welke rol de international moet invullen maakt hem niet veel uit. “Natuurlijk praat je aan het begin van het seizoen en gedurende de trainingen en wedstrijden over wat goed voelt. We hebben met z’n allen gesprekken gehad over de samenstelling van het elftal”, laat hij weten aan VI.

“Ik sta er al jaren hetzelfde in: ik speel waar de trainer me nodig heeft. Ik denk dat ik het elftal in deze fase van de competitie, waarin het team nog moest groeien, meer kan helpen van achteruit”, vervolgt Blind.

Afgelopen week werd er in een tv-programma beweerd dat de Ajacied bij Ten Hag geëist zou hebben om als middenvelder te spelen. Dat is volgens Blind complete onzin. “Ik vind het vervelend dat er op televisie leugens over me worden verspreid. Ik kan er niet veel mee, maar het zorgt voor onrust. Dat is helemaal niet nodig. Kritiek vind ik prima, een mening is altijd goed, maar het zijn leugens die nergens op gebaseerd zijn…”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/blind-kan-het-team-van-achteruit-beter-helpen/

Gegevens

Onderwerpen: Trainer, Training
Clubs: AFC Ajax