Laatste dag voor AjaxFanzone IOS en Android apps maar we gaan door via website en web-app!

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag is het zover: Vanwege aanhoudende problemen met de AjaxFanzone apps (AFC Fanzone) zijn we definitief gestopt met de apps op IOS en Android en gaan alleen nog door met de website, de zogeheten web app en onze social media kanalen. De web-app is een mobiele versie van de website die speciaal is vormgegeven voor jouw apparaat. Ook deze web-app kun je als icoontje vast zetten op je telefoon / tablet / PC. Hoe dit in zijn werk gaat staat hieronder uitgebreid uitgelegd. Zodoende is er dan toch het gemak van Ajaxfanzone op je homepage, en krijg je alle extra functionaliteiten van onze mobiele website zoals onder andere foto’s, video’s en alle achtergrond informatie!

Daarnaast is uit een onderzoekje onder de gebruikers van de IOS en Android apps gebleken wat zij belangrijk vinden in de app of wat zij juist in de app gemist hebben. Twee belangrijke zaken kwamen daarbij naar voren: het reactie-forum onder de nieuwsberichten en het gemis van push-notificaties bij (belangrijke) nieuwsberichten. Wezijn dan ook druk aan de slag om deze twee punten in de web app te verbeteren / toe te voegen. Reden temeer om de web app / website te (gaan) gebruiken!

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/08/30/laatste-dag-voor-ajaxfanzone-ios-en-android-apps-maar-we-gaan-door-via-website-en-web-app/

Gegevens

Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax