Ten Hag: “Ik heb me mateloos geïrriteerd aan de tegendoelpunten”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is Ajax wederom niet gelukt om de eerste wedstrijd van het seizoen te winnen. In Arnhem speelt Ajax met 2-2 gelijk. Ajax was de betere in Arnhem, toch was het niet goed genoeg om de drie punten mee te nemen naar Amsterdam. Erik ten Hag keek vanaf de bank toe hoe het Ajax niet lukte om te winnen in Arnhem en reageert daar op bij Fox Sports.

“Ik heb een dubbel gevoel na de 2-2 van vandaag, we willen hier natuurlijk de wedstrijd winnen. Een voordeel is wel dat we nu wel weten welke problemen we hebben. We spelen voor het eerst in deze samenstelling samen. Lisandro en Nico spelen voor het eerst samen, dat noem je afstellingsproblemen. Daar moeten we aan werken en dat moet groeien.” Stelt Ten Hag.

Ajax kreeg genoeg kansen om de wedstrijd te winnen maar verzuimde er meer dan twee te maken waardoor het met maar één punt naar huis gaat inplaats van drie: “We kregen genoeg kansen, we miste rendement. Welk woord je er ook aan hangt, we hebben hier misschien wel vijftien kansen gehad, dan moet je er meer dan twee maken.” Helaas deed Ajax dit niet en bleef er een gelijke stand op het bord.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ten-hag-ik-heb-me-mateloos-geirriteerd-aan-de-tegendoelpunten/